Gå til hoved-indhold

Bukning – CNC bukning – Kantbukning

Ollerup Maskinfabrik bruger flere forskellige størrelser af kantpresser, som passer til omfanget af din specifikke opgave. Du har opgaven – vi har løsningen.

Vores Trumpf og Fasti kantpressmaskiner, kan bearbejde emner helt op til 4500 mm i længden og en emnetykkelse op til 30 mm. Avanceret og moderne teknologi med vinkelstyringssystem sikrer et optimalt resultat. Dette gælder både ved bukning, CNC bukning og kantbukning.

Vi har følgende tre bukkemaskiner til bukning, CNC bukning og kantbukning:

Trumpf – 85 tons – 2000mm
Trumpf – 320 tons – 4500mm
Fasti – 500 tons – 4000mm

Vi garanterer høj præcision og et flot finish på alle profiler uanset tykkelse og længde ved at bruge ACB-systemet, hvor bukkenøjagtigheden er på +/-0,5 grad.

Kantbukning i høj kvalitet

Hos Ollerup Maskinfabrik i Slagelse tilbyder vi kantbukning af alle typer. Simple såvel som komplekse opgaver. Alt efter projektets design og formål kan vi kantbukke stål, aluminium og metalplader ned til mindste detalje. Når du arbejder sammen med Ollerup Maskinfabrik er du altid sikret et godt resultat. 

Vores kantpresser er ligeledes udstyret med et lasersikkerhedsgitter. Med moderne teknologi og erfarent personale kan vi hurtigt og effektivt klare store og små opgaver. 

Moderne og fleksibel CNC bukning 

Med vores tre moderne bukningsmaskiner, og ved brug af ACB-systemet, kan vi tilbyde fleksibel bukning af alle typer CNC bukning. Vi kan derfor hurtigt og effektivt udføre selv de mest avancerede opgaver efter kundens ønsker og behov. 

Du kan her finde en liste over vores maskiner. Vores Fasti maskine til CNC bukning, har en kapacitet på op til 500 tons med 6 akset CNC bukkelængde på 4000mm. med bombering. Vi kan derfor varetage de helt store opgaver. 

Har du brug for bukning til dit projekt?

Kontakt os hos Ollerup Maskinfabrik i dag, og få et godt tilbud på bukning, CNC bukning eller kantbukning alt efter behov og ønsker. Du kan kontakte os her, og vi kontakter dig, eller ring til os på:

 

58 26 60 28

Kantbukning er en metode hvorpå man bukker tykke metal plader for at skabe kanter og former. Det gøres ved hjælpe af at bukke metalpladen omkring en fast og solid trekant med et tryk på op til 500 tons. Vi kan bukke metal i tykkelser op til 33 mm alt efter materiale. 

En af fordelene ved CNC-kantbukning er, at det kan bukke metalplader med en høj grad af præcision. Dette gør det muligt at bukke plader i specifikke former og størrelser, og at skabe komplekse designs, der ellers ville være svære at opnå med andre metoder. CNC-kantbukning er også hurtigere end mange andre bukkemetoder, og kan bukke store mængder metalplader på relativt kort tid. Dette gør det effektivt og økonomisk for mange virksomheder.

Vi kan kantbukke plade på længder op til 4500 mm og 33 mm i tykkelse.

En kantbukker kan forme metalskjolde, man senere kan udskære til at passe til forskellige ting, det kan forme kabinetter, hængsler, skilte og piloner, skærme i metal, metalbjælker, moduler og m.m.

Kontakt os!
Vi vender hurtigt tilbage.

Kontakt os her