Gå til hoved-indhold

Laserskæring – CNC laserskæring

Skal dit projekt udføres i tyndere plader og kræver den højeste nøjagtighed, så er laserskæring ideelt.

Laserskæring er den mest fleksible og mest anvendte metode til udskæring af emner fra plade i jern- og metalindustrien.

Uanset ordrens størrelse eller materiale har Ollerup Maskinfabrik den rigtige laserskæringsløsning til din opgave. Laserskæring er ideelt til prototyper og hvor konturen kan være vanskelig at stanse eller kræver dyrt værktøj.

Effektiv laserskæring og gravering

Hos Ollerup Maskinfabrik i Slagelse håndterer vi opgaver med længde-bredde mål på 6.000 x 2.000 mm. Det giver dig, som kunde, rigtig mange muligheder. Med vores ekstra store arbejdsområde sikrer vi en optimal udnyttelse af råvarer og kan samtidig reducere sammensvejsninger ved større konstruktioner. Vi har altid stor fokus på kvaliteten af både skæring og materiale. Vi tilbyder laserskæring og gravering af stål, rustfrit stål og aluminium. Udover selve skæring tilbyder vi også gravering af dine emner. 

Vi har en af Danmarks største laserskæringsmaskiner

Hos Ollerup Maskinfabrik A/S anvender vi en 6KW Trumpf TruLaser 5060. Selv de mest komplekse opgaver kan hurtigt og effektivt klares med vores Trulaser 5060. Maskinen benytter b.la. det vi kalder 'coolline' teknologi.

Stål bliver utroligt varmt under laserskæringen og begynder at smelte. Med coolline teknologi neutraliserer vi smeltningen ved at sprøjte vand ned i små præcist boret huller i stålet. Energi fra fordampningen sørger for a materialet bliver kølet ned under processen. Selve processen er derfor nemmere at kontrollere, og gør os i stand til at udføre mere præcise og pålidelige skæringer i stål og aluminium. 

Vi tilbyder laserskæring i:

Stål op til 25 mm tykkelse

Rustfrit stål op til 25 mm tykkelse

Aluminium op til 15 mm tykkelse

Du kan se en liste over vores maskiner her

Kontakt os i dag

Har du brug for laserskæring eller lasergravering? Kontakt os her eller ring til os for et godt tilbud. 

58266028

Laserskæring kræver stor erfaring

Laserskæring kræver dog en vis erfaring og viden, da det er nødvendigt at indstille laseren korrekt, for at opnå den ønskede præcision og nøjagtighed. Det er derfor en god idé at lade os som professionel udføre laserskæring, så er i sikker på at få det bedste resultat, første gang.

Laserskæring er en teknik, der bruges til at skære gennem forskellige typer af materialer, herunder metal, plast og træ. Vi skærer dog kun i metal. Teknikken gør brug af en laserstråle, der opvarmes til høje temperaturer og kan skære gennem materialet med en høj grad af præcision.

Vi benytter udelukkende laserskæring til metalelementer, men kan til gengæld skære helt efter behov og er dybt specialiseret i at laserskære. Vi kan skære i mange tykkelser af metal, kontakt os derfor for at høre nærmere.

En af fordelene ved laserskæring er, at det kan skære gennem materialer med en høj grad af præcision. Dette gør det muligt at skære materialer i specifikke former og størrelser, og at skabe komplekse designs, der ellers ville være svære at opnå med andre metoder. Laserskæring er også hurtigere end mange andre skæreteknikker, og kan skære store mængder materiale på relativt kort tid. Dette gør det effektivt og økonomisk for jeres virksomhed at få udført specielle skærer opgaver.

Fordelen ved en laserskærer er at den kan skære metal i både 2D og 3D. Det giver en stor frihed i udseendet og formen af elementet og gør at vi kan lave de fleste designs i metal.

En laserskærer bruger et design i enten 2D eller 3D der laves på en grafisk design fil, oftest i formatet .dxf. Filen uploades på laserskæren og herefter indsættes det pågældende materiale der passer til designes og kalibreres maskinen. Herefter skærer maskinen i metallet efter designfilens anvisninger, med en kraftig laser. Denne laser er meget varm og metallet bliver også meget varmt, derfor benytter vores maskine sig af "coolline" teknologi der nedkøler processen og gør det nemmere at kontrollere skæringen.

Kontakt os!
Vi vender hurtigt tilbage.

Kontakt os her