Gå til hoved-indhold

Planslibning

Planslibning tilbydes på vores Göckel plansliber med meget fine tolerancer og overflader med en lav overfladeruhed. Vi plansliber i såvel blødt stål som meget hårdt hærdet stål. Godt udført planslibning sikrer en glat overflade fri for bumpet materiale. 

Vi har meget stor erfaring inden for planslibning og leverer planslibning af den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser til vores kunder i ind-og udlandet. 

Vi anvender følgende maskiner til planslibning:

Göckel GB 65 Pl

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Slibning – Afgratning

Vi kan nu også tilbyde slibning og afgratning af stål- og rustfri plader på vores nye Costa afgratemaskine.

Ollerup Maskinfabrik har også mulighed for at tilbyde Vibrationsafgratning af mindre emner op til 200 mm.

58266028

Hvad er planslibning og afgratning?

Planslibning og afgratning er to teknikker, der anvendes til at bearbejde overflader på materialer, så de bliver glatte og ensartede. Planslibning og afgratning er især relevante inden for metalindustrien, men kan også anvendes på andre materialer, såsom træ og plast.

Hvad er planslibning?

Planslibning er en teknik, hvor en slibemaskine anvendes til at fjerne materiale fra overfladen af et objekt. Slibemaskinen kan være udstyret med forskellige slibehjul eller -skiver, afhængigt af materialetypen og den ønskede finish. Planslibning kan anvendes til at glatte ujævnheder på overfladen, fjerne rust eller forberede overfladen til videre bearbejdning, f.eks. maling eller lakering.

Hvad er afgratning?

Afgratning er en teknik, hvor man fjerner materiale fra kanter og hjørner på et objekt, så det bliver afrundet. Afgratning kan anvendes til at gøre overfladen sikrere, f.eks. ved at fjerne skarpe kanter, eller for at forbedre estetikken på objektet. Afgratning kan udføres manuelt med f.eks. filer eller slipemaskiner, eller ved hjælp af maskinelle metoder, såsom drejebænke eller fræsemaskiner.

Kontakt os!
Vi vender hurtigt tilbage.

Kontakt os her