Gå til hoved-indhold

Svejsning

Hos Ollerup Maskinfabrik A/S udføres smede- og svejsearbejdet med TIG, MIG og MAG og elektrode. Desuden tilbyder vi også EN1090 svejsning EXC 2.

Vi har mange års erfaring med svejsning af stål –og pladekonstruktioner og tilbyder svejseopgaver både af små og store serier for vores kunder. Vores svejsere udfører ethvert arbejde med stor præcision og høj ekspertise.

Alu-svejsning og svejsning af stål 

Svejsning udføres i både aluminium, alm. stål og rustfast stål. Det betyder, at vi kan løfte alle typer opgaver med hensyn til svejsning. Uanset om der er tale om en selvstændig svejseopgave eller en delopgave i forbindelse med en større proces – Kompetent rådgivning i forhold til svejseopgaver er altid en del af pakken.

MIG- og MAG Svejsning 

MIG/MAG Svejsning er en utrolig fleksibel svejsemetode, som kan anvendes til alu, stål og rustfrit stål. Under processen ved MIG/MAG Svejsning tilsætter vi tråd, som smeltes ned på materialet. 

Forskellen mellem MIG Svejsning og MAG Svejsning er tilføjelsen af gas. Ved anvendelsen af MIG (Metal Inert GAS) er gassen inaktiv, hvilket beskytter mode atmosfæren. Ved anvendelsen af MAG (Metal Aktiv Gas) er gassen aktiv. Gassen fungerer som en aktiv del af den kemiske proces. 

TIG Svejsning

Ved anvendelsen af TIG Svejsning (Tungsten Inaktiv Gas) benytter vi en inaktiv gasart, som forhindrer andre gasarter at få adgang til svejsematerialet. 

Vi bruger ofte TIG ved rør- og rørledningsvejsning. Tungsten har et utroligt højt smeltepunkt og benyttes derfor ofte til de mere præcise og nøjagtige svejsninger på tyndt materiale. 

Har du et projekt? Kontakt os i dag

Hos Ollerup Maskinfabrik er vi eksperter i alle typer svejsning og benytter moderne teknologi til at skabe det perfekte resultat. Kontakt os i dag.

58266028

Kontakt os!
Vi vender hurtigt tilbage.

Kontakt os her