Gå til hoved-indhold

Valsning – Profilvalsning

Ollerup Maskinfabrik A/S har mange års erfaring i profilvalsning, vi har flere forskellige profilvalsemaskiner, som giver rigtige mange muligheder for at tilbyde flere forskellige emne størrelser.

Vi har stort kendskab til de forskellige materialetyper og valsemetoder og tilbyder gerne professionel rådgivning i hele forløbet. Det er din garanti for, at slutproduktet lever op til dine krav.

Vores Roundo-valse er velegnet til retning og valsning af 10 mm plader i op til 2.000 mm længde.

Vi er specialister i valsning 

Valsning er bearbejdning og bukning af stål og aluminiumsprofiler til at udforme æstetiske buer og former, som findes overalt i bylivet. Hos Ollerup Maskinfabrik i Slagelse kan vi udføre rørbukning, forme metalplader og buer i alle tænkelige former, så det passer til kundens behov og ønsker. 

Med vores højteknologiske og moderne maskiner kan vi profilvalse med meget små tolerancer og komplicerede stålprofiler. Vi er specialister i valsning og profilvalsning, så du kan altid kontakte os og få en professionel vurdering af dit projekt. 

Har du brug for profilvalsning?

Vi tilbyder profilvalsning af alle typer profiler i både stål, rustfrit stål og aluminium. Vi kan valse spiraler, ringe, plader og meget mere. Du kan se en liste over de maskiner vi benytter her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hvad er valsning?

Valsning er en teknik, der anvendes til at bearbejde metalplader og -rør ved at presse dem gennem et par valser, så de får den ønskede form og tykkelse. Valsning er en vigtig teknik inden for metalindustrien, da den kan anvendes til at fremstille en række forskellige produkter, såsom biler, fly, skibe og bygninger. Der findes to hovedtyper af valsning: glatvalsning og profilvalsning.

Hvad er glatvalsning?

Glatvalsning er en teknik, hvor metalpladen valses gennem et par glatte valser, så den får den ønskede tykkelse og bredde. Glatvalsning anvendes ofte til at lave stålplader til biler, fly og andre transportmidler.

Hvad er profilvalsning?

Profilvalsning er en teknik, hvor metalpladen valses gennem et par valser med indgraveret mønster, så den får den ønskede form. Profilvalsning anvendes f.eks. til at lave rør og profiler til bygninger og infrastruktur.

Kontakt os!
Vi vender hurtigt tilbage.

Kontakt os her